Miten Zovirax-valmistetta käytetään

Kliinisten tutkimusten mukaan Zovirax parantaa huuliherpeksen nopeasti

Zovirax on kehitetty asiantuntijoiden tietämyksen pohjalta. Omistautuneen tutkimus- ja kehitystyön ansiosta voimme tarjota ratkaisun, joka on helppokäyttöinen mutta joka myös kliinisesti tutkitusti lyhentää paranemisaikaa.

 • Ensioire

  Aloita käyttö heti ensimmäisen oireen eli kihelmöinnin, paukaman tai kutinan ilmaannuttua. Jos et huomaa ensioireita,  voit aloittaa hoidon myös rakkulavaiheessa.

 • Ikä

  Sopii aikuisille ja lapsille.

 • Puhdista

  Puhdista hoidettava alue kosmetiikasta ennen Zovirax-valmisteen käyttöä. Pese kädet vedellä ja saippualla aina ennen huuliherpeksen hoitoa ja hoidon jälkeen.

 • Älä pihistele äläkä jätä väliin

  Levitä voidetta hoidettavalle alueelle viisi kertaa päivässä noin neljän tunnin välein vähintään neljän päivän ajan. Levitä voidetta vanupuikolla tai sormella riittävästi, jotta huuliherpes ja sitä ympäröivä alue peittyvät kokonaan.  Jos annos jää väliin, levitä voidetta, kun muistat asian, ja jatka sen jälkeen tavallisen aikataulun mukaisesti.

 • Älä jaa

  Huuliherpes tarttuu. Älä anna kenenkään muun käyttää voideputkeasi tai -pumppuasi.

 • Peitä meikillä

  Zovirax-valmisteen päällä voi käyttää kosmetiikkatuotteita kuten huulipunaa, kun voide on täysin kuivunut. Käytä meikkaamiseen aina erillistä applikaattoria, kuten vanupuikkoa, infektion leviämisen välttämiseksi.

 • Enintään 10 päivää

  Jatka Zovirax-valmisteen käyttöä vähintään neljän päivän ajan tai kunnes huuliherpes on täysin parantunut, kuitenkin enintään 10 päivän ajan. Jos huuliherpes ei ole hävinnyt 10 päivän kuluttua, käänny lääkärin puoleen.

How To Use Image
Lower Sub Box Image

Usein kysyttyä Zovirax-valmisteesta

Jos sinulla on kysyttävää Zovirax-valmisteesta, täältä löytyvät vastaukset sekä kliinisiin että käytännön kysymyksiin.

Lisätietoa

Lower Sub Box Image