Miten Zoviduo-valmistetta käytetään

Zoviduon on kliinisten tutkimusten pohjalta todettu estävän rakkuloiden kehittymisen

Huuliherpeksestä ei pääse eroon lopullisesti, mutta rakkuloiden kehittyminen voidaan estää.
Zoviduo on valmiste, joka on kehitetty asiantuntijoiden tietämyksen ja kehittyneen tutkimuksen pohjalta. Valmiste on helppokäyttöinen, mutta on myös kliinisesti tutkittu, että se estää huuliherpeksen etenemisen rakkulavaiheeseen, jos käyttö aloitetaan heti kihelmöinnin alettua.  Valmiste myös lyhentää paranemisaikaa, jos rakkula on jo muodostunut.

 • Ensioire

  Aloita käyttö heti ensimmäisen oireen eli kihelmöinnin, paukaman tai kutinan ilmaannuttua saavuttaaksesi parhaat tulokset. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä suuremmalla todennäköisyydellä pystyt estämään rakkulan tai ruven muodostumisen.

 • Aikuisille ja vähintään 12-vuotiaille nuorille

  Aikuisille ja vähintään 12-vuotiaille nuorille.

 • Puhdista

  Puhdista hoidettava alue kosmetiikasta ennen Zoviduo-valmisteen käyttöä. Pese kädet vedellä ja saippualla aina ennen huuliherpeksen hoitoa ja hoidon jälkeen.

 • Älä pihistele äläkä jätä väliin

  Levitä voidetta viisi kertaa päivässä vanupuikolla tai sormella. Levitä voidetta riittävästi koko alueelle, myös mahdollisen herpesrakkulan ulkoreunoille. Jos annos jää väliin, levitä voidetta, kun muistat asian, ja jatka sen jälkeen tavallisen aikataulun mukaisesti. Pese kädet voiteen levittämisen jälkeen.

 • Älä jaa

  Huuliherpes tarttuu. Älä anna kenenkään muun käyttää voideputkeasi.

 • Viisi päivää

  Käytä Zoviduo-valmistetta viiden päivän ajan. Jos huuliherpes ei ole hävinnyt 10 päivän kuluttua, käänny lääkärin puoleen.

How To Use Image

Usein kysyttyä Zoviduo-valmisteesta

Onko sinulla kysyttävää tästä ainutlaatuisesta huuliherpeksen hoitoon saatavilla olevasta kaksoisvaikutteisesta itsehoitovalmisteesta? Vastaukset löydät täältä.

Lisätietoa >

Lower Sub Box Image