Usein kysyttyä Zoviduo-valmisteesta

Löydä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Zoviduo-valmisteesta; ainoasta huuliherpeksen hoitoon tarkoitetusta itsehoitolääkkeestä, joka sisältää sekä tulehdusta estävää, että viruslääkettä.

Yleistä

 • Miltä emulsiovoide näyttää ja tuntuu?

  Zoviduo on tasaista, valkoista ja tuoksutonta emulsiovoidetta. 

 • Miten valmiste on pakattu?

  Zoviduo on pakattu kätevään 2 gramman putkeen.

 • Mistä Zoviduo-valmistetta voi ostaa?

  Valmistetta saa paikallisesta apteekista saatavuuden mukaan.  Käänny apteekkihenkilökunnan puoleen, jos tarvitset apua Zoviduo-valmisteen löytämiseen.

 • Miten Zoviduo eroaa muista huuliherpesvalmisteista?

  Kyseessä on ainoa huuliherpeksen hoitoon tarkoitettu itsehoitolääke, joka sisältää sekä tulehdusta estävää lääkettä että viruslääkettä. Valmiste sisältää 1 % hydrokortisonia tulehduksen lievittämiseksi ja 5 % asikloviiria virusreplikaation estämiseksi. Valmiste voi estäähuuliherpeksen hoitoon tarkoitettu etenemisen rakkulavaiheeseen, jos käyttö aloitetaan heti ensioireen alettua, ja nopeuttaa paranemista, jos rakkula on jo kehittynyt. Toista tällaista itsehoitolääkettä ei ole. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa.

 • Sisältääkö putki lateksia?

  Putki ei sisällä lateksia.

Zoviduo-valmisteen käyttö

 • Mitä Zoviduo-valmisteen nieleminen aiheuttaa?

  Jos käytät liikaa voidetta tai nielet voidetta vahingossa, haitalliset vaikutukset eivät ole todennäköisiä. Jos kuitenkin nielet suuren määrän voidetta, on suositeltavaa ottaa yhteys lääkäriin tai apteekkihenkilökuntaan.

 • Voiko valmisteen päälle levittää kosmetiikkatuotteita?

  Kyllä. Kosmetiikkatuotteita kuten huulipunaa voi levittää Zoviduo-valmisteen päälle, kun valmiste on kuivunut. Levitä meikki tai aurinkovoide kuitenkin aina erillisellä applikaattorilla (kuten vanupuikolla), jos huuliherpes ei ole vielä parantunut. Näin ehkäistään infektion leviäminen. Puhdista hoidettava alue kosmetiikasta ennen Zoviduo-valmisteen käyttöä / uutta käyttökertaa.

Zoviduo-valmisteen käyttö

Lower Sub Box Image

Käyttöohjeet

Aloita Zoviduo-valmisteen käyttö heti kihelmöinnin alettua, jotta rakkula ei pääse kehittymään. Helppo käyttää, parantaa huuliherpeksen kliinisesti tutkitusti.

Lisätietoa